Wegens seizoenswerk zijn wij gesloten tot 1 april. Pechservice in het weekend is wel mogelijk.

 

Bel ons voor een afspraak! 06 - 44401060 | info@oostbanden.nl

 

 

Velgen

Stalen of lichtmetalen velgen?

Voor uw auto of bestelbus leveren wij stalen of lichtmetalen velgen. Stalen velgen zijn praktisch, robuust en zitten onder de meeste auto’s. Lichtmetalen velgen hebben een sportieve uitstraling en zorgen voor een betere afvoer van warmte  bij het remmen. Staal is bij aanschaf goedkoper dan lichtmetaal. Wilt u velgen bestellen? Neem direct contact met ons op voor een offerte.

Niet elk seizoen uw banden wisselen?

Wilt u niet elk seizoen uw banden wisselen? Dan kunt u ervoor kiezen om een extra set velgen te kopen. Zo heeft u de zomer- en winterbanden ieder op een eigen set. Komt u ruimte tekort voor de opslag van uw banden of wielen? Uw banden of wielen kunnen bij ons in de opslag. Neem contact met ons op voor meer informatie en voor het plaatsen van een bestelling. U heeft binnen vijf werkdagen een afspraak voor de montage.

Winterbanden monteren op staal

Wij adviseren u om uw winterbanden op stalen velgen te laten monteren. Deze zijn beter bestand tegen strooizout en vragen minder onderhoud. Er zijn lichtmetalen velgen die een speciale beschermende laag hebben waardoor ze beter bestand zijn tegen winters weer.