Wegens seizoenswerk zijn wij gesloten tot 1 april. Pechservice in het weekend is wel mogelijk.

 

Bel ons voor een afspraak! 06 - 44401060 | info@oostbanden.nl

 

 

Over ons

Jeroen Oost

Jeroen Oost
Eigenaar

In 2009 heb ik “Jeroen Oost Banden” opgericht. Door het motorrijden ben ik op het idee gekomen om een bandenservice te beginnen. Het is heerlijk om van je hobby je werk te maken. Door de toenemende werkzaamheden heeft mijn vrouw de bedrijfsvoering op zich genomen. Daardoor kan ik mij meer richten op het monteren en houd ik tijd over voor een praatje en om informatie te geven over banden, dat maakt mijn werk leuk. Ik rijd door de regio en kom bij mensen aan huis of op het werk met mijn mobiele bandenservice.

Ik houd mij bezig met alles op het gebied van banden, de ervaring heb ik in de afgelopen jaren op gedaan. Ik geef een eerlijk advies omdat ik dat belangrijk vind, zelf wil ik ook een goed advies als ik iets koop. Daarnaast vind ik het prettig om mensen te kunnen helpen, denk bijvoorbeeld aan iemand die ’s avonds strand met een lekke band. Ik rijd daar met mijn bus naartoe en repareer de band. Mijn ambitie is om mijn kennis op peil te houden en goede service te verlenen. Ik vind het leuk om veel tijd te investeren in mijn bedrijf en in mijn gezin.

Toy van der Steen
Website

Sinds het voorjaar van 2012 help ik Jeroen met zijn bedrijf. Zelf heb ik een opleiding Sportmanagement gedaan en momenteel werk ik parttime bij de regionale netbeheerder. Doordat ik parttime werk heb ik tijd om Jeroen te ondersteunen.  Ik doe zijn administratie en houd de  website bij. Daardoor kan Jeroen op pad en regel ik de rest vanuit huis. Dit is erg leuk om samen te kunnen doen.