Wegens seizoenswerk zijn wij gesloten tot 1 april. Pechservice in het weekend is wel mogelijk.

 

Bel ons voor een afspraak! 06 - 44401060 | info@oostbanden.nl

 

 

Banden wisselen

Banden wisselen op locatie

Uw banden wisselen gebeurt op locatie door onze mobiele bandenservice. Onze bus is speciaal ingericht om uw banden op locatie te wisselen. Dit kan bijvoorbeeld bij u thuis zijn of terwijl u aan het werk bent. U kunt de auto gewoon parkeren en wij doen de rest. Voor het wisselen van uw banden rijden wij naar u toe.

Welke voordelen heeft dit voor u?

Het grote voordeel van een bandenservice aan huis is dat u door kunt gaan met uw eigen activiteiten en geen vrij meer hoeft te nemen om een afspraak te plannen bij de garage. Dit scheelt u tijd en moeite. Kies hieronder de bandenwissel die u zoekt en lees meer over de mogelijkheden en tarieven.Banden wisselen op locatie

U kunt bij ons ook na kantooruren terecht, wel zo handig

U kunt ons ook buiten kantooruren bereiken, wij werken door als andere bedrijven sluiten. Wel zo handig als u bijvoorbeeld vlak voor uw vakantie de banden gewisseld wilt hebben of als u ergens met een lekke band staat. Onze ruime openingstijden bieden u meer gemak, wij werken namelijk ook in de avonduren.

Hoe lang duurt het wisselen van uw banden?

Uw bandenwissel duurt maximaal 1,5 uur. Voor bandenmaten vanaf 17 inch en motorbanden trekken wij ongeveer 2 uur uit. Bij elke bandenwissel worden uw banden opnieuw gebalanceerd. Dit is nodig om te voorkomen dat er trillingen ontstaan bij bepaalde snelheden en dat uw banden ongelijk gaan slijten.

Heeft u opslag nodig voor uw zomer- of winterbanden?

Jeroen Oost Banden verzorgt de opslag van uw banden. Na de wissel nemen wij uw banden mee en slaan ze voor u op. Kijk bij bandenopslag voor meer informatie.